Lågpuls och muffins

21.09.2014 kl. 19:45

På lördagen var det första kampanjveckoslutet inför riksdagsvalet: SFP deltog i Kvarnbäcksdagen och jag var där någon timme på förmiddagen. Och tur att det fanns ett liberalt parti på plats som ställer sig upp mot gubbar som den som finns bakom mig och Marcus på bilden:

För er som inte talar finska så vill han alltså samla namn för ett medborgarinitativ för att inskränka aborträtten.

I dag var det handbollsträningar och sedan fortsatte Riku och Valter till fotbollsplanen och jag for ut på lågpulsjogg, 13 km längs Vanda å.

Det lär ska vara sista härliga höstdagen i dag, jag tog ut det sista av det härliga vädret och sprang i linne, Tilly Racerback i färgen Lake från Röhnisch.

Var hög på endorfiner efteråt och fixade kyckling i lergryta med färsk timjan, rotfrukter och vitt vin till middag. Och så muffins som efterrätt.

Kommentarer (3)
Översta bilden är helt kung!
Micaela24.09.14 kl. 15:30
En sån fotobombare!
Lisa14.10.14 kl. 11:27
Han vill mao försvåra för vidriga patetiska ursäkter till mödrar att avrätta sin egen avkomma i magen? Jag pissar på liberaler och allt vad ni står för.
mdm16.10.16 kl. 20:18

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin