Copenhagen marathon

10.12.2014 kl. 09:10

Jag har varit småsjuk och hängig men nu är jag frisk och nu är det bara att suck it up och inse att man måste träna för att klara av sina mål - jag är anmäld till Köpenhamn marathon i slutet av maj och i går började träningen för det.

Det var beckmörkt ute men det var skoj ändå för jag körde fartlek i 7 km. Tycker om fartlek för då kan man verkligen springa enligt hur det känns just då för stunden, jag brände av spurter till nästa vägavtag eller till den fjärde lyktstolpen, däremellan lunkade jag fram.

Formen lämnar ett och annat att önska, men nu är jag i gång!

Kommentarer (2)
Heja!
Förvånad10.12.14 kl. 16:28
Tack kära du! Såg att du också är anmäld till nya utmaningar så heja tillbaka!
12.12.14 11:27
Kul Anna! Vore roligt att ta nåt långpass tillsammans vid tillfälle! Har också ett vårmarathon planerat så det är bara att tuffa på :)
Carin14.12.14 kl. 09:53
Så gärna! Har mentalt lite svårt att få in långpassen ensam så sällskap är mer än välkommet!
22.12.14 19:42

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin