Jullov, jawohl!

22.12.2014 kl. 19:43

Jag har ledigt. Liksom LEDIGT ända till den 7 januari! Woop, woop! Okej att det är ett litet riksdagsval som ska förberedas men ändå! Jag började min första lediga dag med att bli dyngsvettig i pulkabacken:

Det här är en gång av tre som barnet själv orkade dra upp sin Stiga uppför backen, annars var det nog jag som fick plumsa och dra.

För snö, det fick vi minsann i går också här i Helsingfors. Jag lyckades tajma löpturen med värsta snöfallet:

Dagen innan var jag också och sprang, körde korta intervaller (250 m x 10) och då var vädret som i medlet av oktober:

Häftigaste som hänt i helgen är ändå Valters första skoljulfest och hans första betygsutdelning. Både han och föräldrarna var stolta och nöjda:

Kommentarer (1)
Duktiga du! Jag har lite slappat på den där löpfronten... Vi hade också en fin och stämningsfull julfest, men inget betyg fick dom. Trodde att dom fick betyg först på trean?
fua22.12.14 kl. 22:18

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin