Kombinera politik och träning

19.01.2015 kl. 13:03

Att kombinera politik och träning går alldeles utmärkt. Jag brukar tänka på insändare som ska skrivas, annonser som ska utformas och teman som måste finnas på Finlands politiska agenda.

Även om det har varit ganska (understatement of the year) dött här på bloggen så har jag nog halkat fram på mina Icebugs i löpspåret och funderat på hotad aborträtt, helhetsperspektiv på familjepolitiken och på hur vi kan sätta fart på tillväxten i Finland.

Långpass har jag däremot inte fått till, men ser framemot nästa söndag, då ska Running Finland ordna långpass, allt mellan 10-50 km ska springas på Drumsö. Jag siktar på modesta 20 km men om det är fint flyt så ska jag väl klara av 30 km. Häng med! Starten går kl. 10.00 vid sportplanen.

 

Kommentarer (1)
Supersnygg bild på dig! :)
Johanna19.01.15 kl. 19:18
Tack! Det är en av tre officiella valbilder. Lite ångrar jag klädseln (varför jeans?) men annars helt okej jo.
20.01.15 09:07

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin