Kombinera barn och träning

20.01.2015 kl. 09:08

När Valter har handbollsträningar så är det helt okej för honom att jag sticker ut och springer medan han tränar. Men att samma skulle gälla under badmintonträningarna har varit uteslutet för honom, då vill han att jag sitter i hallen och tittar (eller jobbar med datorn i famnen).

Det har antagligen haft att göra med att han varit orolig att det är något han inte ska förstå då badmintonträningarna går på både finska och svenska. Oftast kommer tränarna föredömligt i håg att ge instruktioner på båda språken men ibland bara på finska. Och då går det nog förbi för unge herr Nordgren.

Men i går sa han att det är okej att jag inte är där då han tränar, så jag passade på att ta en kort löptur i usligt väder. Sprang till våra gamla hoods i Munksnäs och fick en trip down memory lane, riktigt kul!

 

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin