Helgen i bilder

25.01.2015 kl. 19:26

Fredagen var jag i Bryssel på var på ett jättebra möte med ALDE Gender Equality Network och sedan pratade vi vidare om feminism och liberalism med bl.a. ALDEs vice ordförande Angelika Mlinar och ordförande Sir Graham Watson.


Lördagen var jag med familjen, bland annat i pulkkabacken:

Idag har det varit en sportig söndag; först 20 km löpning på förmiddagen och sedan som hejande morsa på Valters handbollsträningar.

Jag var väldigt nöjd över att äntligen få in ett längre pass, det har varit skralt med dem.

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin