Legat sjuk och legat (ganska) lågt

08.02.2015 kl. 18:05

Har fått en en jäkla förkylning på mig som gör att jag inte kunnat träna. Var till och med hemma ett par dagar från jobbet förra veckan och kanske det kan bli folk av mig snart.

Men i brist på träningsuppdateringar kan jag ge en "Detta har hänt" i bilder:

Gick på seminarium "Jämställdhetens framtid avgörs i dag" på Finlandiahuset och träffade på vår justitieminister Anna-Maja Henriksson.

Har hängt med den här filuren.

Överlevde intervjun på YLE för deras valgalleri. På bilden tillsammans med kandidaten Emma Tcheng.

Var universums sämsta skidlärare enligt min kritiska adept.

Gick på Idrottsgalan och njöt av en helt superfin show!

 

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin