Bloggens lidande

03.03.2015 kl. 09:28

Bloggen lider men den är tyvärr något som jag varit tvungen att prioritera bort på grund av väldigt bråda tider -  det är mycket på jobbet men framförallt så börjar det dra ihop sig till riksdagsval och till Kvinnoförbundets årsmöte. Jag är ju både kandidat i riksdagsvalet för SFP i Helsingfors och så vill jag bli ordförande för Svenska Kvinnoförbundet så jag har inte precis tråkigt på fritiden om vi säger så.

Mest har det alltså varit kampanj på olika sätt. Gå gärna in på Facebook och kolla och gilla min första valvideo, där kan ni annars också följa med vad som händer i kampanjen.

Men lite annat har jag nog hunnit med också: vi hade ett förlängt veckoslut i vackra Budapest och det gjorde gott.

Och så har jag tränat lite men inte på långt när så mycket som jag borde med tanke på maran i Köpenhamn i slutet av maj.... Jag är beredd på en dålig tid men vill ju ändå att det ska vara en någorlunda rolig upplevelse så får nog styra upp kilometermängden per vecka.

 

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin