Löpning i ösregn lönar sig

04.03.2015 kl. 09:11

I går kväll ösregnade det. Men jag är inte gjord av socker och jag hade bestämt mig för en löprunda så det var bara att suck it up och ge sig ut. För jävligt är det medan man står och fryser och väntar på att Garmin ska hitta satelliter, men vilken vinnarkänsla efteråt.

Dessutom var det lyxigt värre att komma hem till mästerbagaren Riku som hade bakat bröd. Kvällsmaten var det perfekta brödet med en knaprig skorpa, ackompanjerat med smör och ost och ett glas mjölk.

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin