Två heta tips

20.03.2015 kl. 20:40

För det första: Running Finland kör i gång med en nybörjarkurs i löpning!

Om ditt mål är att komma igång med löpningen så är det här kursen för dig!  Kursen omfattar sex träningstillfällen tisdagar kl.18:30 - 20.00 med en första träff 14.4.2015.

Startplats för samtliga träningspass är parkeringsplatsen utanför Café Carusel på Havsstranden 10, Helsingfors. Billig parkering finns för de bilburna och för de som föredrar kollektivtrafik så gäller spårvagn nummer 3 och 2 (riktning Brunnsparken) samt buss nummer 24. All info om anmälan och den minimala deltagaravgiften finns på Running Finlands Facebook-sida!

För det andra:

Om du vill få motion redan i morgon, så häng på Crossnature-träning:

Dessutom är Goodiebag-fabriken i gång så du får inte bara träning, du får också en påse med dig hem:

 

Jag, Anna Jungner-Nordgren, fick för mig att börja träna inför Stockholm Marathon 2011. Jag kom i mål på 4 h 13 min och fick blodad tand. Tanken med min blogg är att berätta om hur det går med träningen och hur man pusslar ihop den med barn, man, jobb och politik. Jag jobbar på Folktinget, är 40 år och bosatt i Helsingfors. Och så lyssnar jag gärna på Judas Priest. Att sånt.

 

Kom med i Running Finland

Om du gillar att springa och gillar sällskap ska du komma med i vår löpförening! Running Finland är klubben för dig som tycker det är roligt att röra på dig, gillar utmaningar och gillar att skratta. Vi ordnar gemensamma träningar, olika evenemang och tävlingsresor!
 

Senaste kommentarer

16.10, 20:18Lågpuls och muffins av mdm
22.12, 22:18Jullov, jawohl! av fua
14.12, 09:53Copenhagen marathon av Carin